New Foswiki release 2.1.6 is available with important security fixes.
Sourceforge foswiki email lists being discontinued. Subscribe to the new Foswiki announce and discuss lists at MailingLists
This question about Using an extension: Answered

Installed but not functioning

Happened to see this come out today while in the middle of a question from a user wanting upload a bunch of files.

Installed from Configure, enabled it, inserted the code into a topic in TML. But no form is rendered in the topic.

Confirmed. There's a javascript error on the page as there is a missing dependency to jquery.form. Please update your JQueryPlugin as well. Then add %JQREQUIRE{"form"}% somewhere on the page.

-- MichaelDaum - 24 Jun 2009

Alas, not yet.

JQueryPlugin updated, and the macro (minus <nop>).

No form, and the macro renders as text in the topic.

That said it appears during the update of JQueryPlugin that it's installing in Foswiki::Plugins::JQueryPlugin

My plugin settings in Configure were/are TWiki::Plugins::JQueryPlugin

If I change it to Foswiki::Plugins::JQueryPlugin (which is the one with today's timestamp) then the macro above no longer renders as text, but still no form.

However I also lose the TWikiWebButtons (and perhaps more).

Appears I have 2 issues to resolve. Help!

Having the same problem I'm curious if you did get it to run. Maybe a Browser issue? I'm using IE6.0.

-- FranzJosefGigler - 03 Jul 2009

QuestionForm edit

Subject Using an extension
Extension UploadPlugin
Status Answered
Topic revision: r4 - 03 Jul 2009, FranzJosefGigler - This page was cached on 11 Mar 2018 - 14:57.

The copyright of the content on this website is held by the contributing authors, except where stated elsewhere. See Copyright Statement. Creative Commons License