Forms don't appear in generated output. Have tried text and plain skins. Have tried publishing my user page from my Main web - you would think that would have to work, right? But no. Generated HTML does not contain the form. I'm using TWiki 4.1.2 and the latest version of the plugin. Enabled plugins: FlowchartPlugin, PreferencesPlugin, DirectedGraphWebMapPlugin, TwistyPlugin, SpreadSheetPlugin, CommentPlugin, EditTablePlugin, InterwikiPlugin, TablePlugin, DirectedGraphPlugin, SmiliesPlugin, JHotDrawPlugin, RenderListPlugin, SlideShowPlugin

-- TWiki:Main/RichardWalker - 14 Oct 2007

Just made a fresh installation of 4.1.2, did the minimal changes in configuration to get it to work and installed only PublishPlugin. Then published my user page from Main web. The form definitely does not appear in the generated HTML.

-- TWiki:Main/RichardWalker - 22 Oct 2007

Neither text nor plain skins contain the essential %<nop>META{"form"}% call that includes the form.

Use a skin that has %<nop>META{"form"}%.

I'm regrading this to Enhancement, as I really ought to add a basic skin to the contrib and fix the doc.

CC

Done

CC

"Neither text nor plain skins contain the essential %<nop>META{"form"}% call that includes the form"

Huh? Text doesn't, but plain does.

Anyway, I repeated the above-described experiment with a fresh TWiki installation and the new version of the plugin and got the same result, even using the new basic_publish skin. I get two horizontal rules at the bottom of the page but no form between them.

The basic_publish skin can not possibly be working even for you, because there's an error in the view.basic_publish.tmpl file - a missing double quote. But even after fixing that, the form does not appear in the generated output. So the big question remains as before - why does the form appear when I view a page in the browser using this (or the plain) skin, but not when I publish the page?

This problem is not fixed. I did try to see what is going on under the hood but once I got into the internals of TWiki's rendering engine it all became too hard to debug. I'm happy to try out other things if I can be of help.

-- TWiki:Main/RichardWalker - 12 Nov 2007

ItemTemplate edit

Summary Can't get forms to appear
ReportedBy TWiki:Main.RichardWalker
Codebase 4.1.2
SVN Range TWiki-4.3.0, Fri, 12 Oct 2007, build 15261
AppliesTo Extension
Component PublishPlugin
Priority EnhancementNormal
CurrentState ClosedNew
WaitingFor
Checkins TWikirev:15546 TWikirev:15548
TargetRelease n/aminor
ReleasedIn
Topic revision: r14 - 09 Dec 2008, CrawfordCurrie - This page was cached on 29 May 2017 - 02:03.

The copyright of the content on this website is held by the contributing authors, except where stated elsewhere. See Copyright Statement. Creative Commons License