This question about Configuration, Using an extension: Answered

GraphViz Images not Displaying

-- PaulHarrison - 10 Feb 2018

I have the GraphViz plugin and it's requirements installed. I created a topic that should generate 2 images, a .png and a .jpeg. I checked the pub directory and the images are present, but they do not display in the topic.

II'm running the latest foswiki 2.1.5 on Apache 2.4, perl 5.24. %

Here is the plugin configuration:

{GraphvizPlugin}{DotCmd}: /usr/bin/dot -K%RENDERER|S% -T%TYPE|S% -o%OUTFILE|F% %INFILE|F%

{GraphvizPlugin}{ImageFormat}: <noautolink><img src=\'$url\' class=\'graphviz\' $style$width$height/></noautolink>

{GraphvizPlugin}{SvgFormat}: <noautolink><literal>$svg</literal></noautolink>

Thanks in advance!

COMMENT%

I fixed this by configuring {GraphvizPlugin}{ImageFormat} to: <noautolink><img src=$url class=\'graphviz\' $style$width$height/></noautolink>

My Foswiki is running in a subdirectory. That may be why the \'$url\' had to change to $url. All is well now, if anyone else has this issue, this is the solution!

QuestionForm edit

Subject Configuration, Using an extension
Extension GraphvizPlugin
Version Foswiki 2.1.6
Status Answered
Related Topics
Topic revision: r2 - 02 Jun 2018, PaulHarrison - This page was cached on 12 Nov 2018 - 15:53.

The copyright of the content on this website is held by the contributing authors, except where stated elsewhere. See Copyright Statement. Creative Commons License    Legal Imprint    Privacy Policy