cross
New Foswiki release 2.1.6 is available with important security fixes.
Sourceforge foswiki email lists being discontinued. Subscribe to the new Foswiki announce and discuss lists at MailingLists
This question about Issue in browser: Needs followup in Tasks

ATTACHURL not substituted and causing error 400s

I have a page, and I edit it, add an image, and then save it.

I edit it again, and the 'network trace' from Firefox tells me I am asking for this url https://www.seegrid.csiro.au/wiki/bin/edit/Sandbox/http://foswiki.org/pub/Support/Question1329/androidjellybean.jpg

notice the %ATTACHURL was not altered before the browser sent the request.

This is creating a bunch of error 400s on the server, and filling up my error log. Its happening on your server too! (both screenshots attached.)

Any ideas?

  • FOSWiki (was twiki, then 1.0, then 1.1.3, 1.1.5, 1.1.8 is currently running)
  • Firefox 22.0
  • Firebug to show the requests.
Screenshot attached.

2013-07-25_103641.jpg2013-07-25_103345.jpg

-- TerryRankine - 25 Jul 2013

That's an error in the TinyMCEPlugin / WysiwygPlugin editor. It does not happen in raw edit mode. Could you please file a bug report here ?

-- MichaelDaum - 31 Jul 2013
 

QuestionForm edit

Subject Issue in browser
Extension TinyMCEPlugin, WysiwygPlugin
Version Foswiki 1.1.8
Status Needs followup in Tasks
Related Topics
Topic attachments
I Attachment Action Size Date Who Comment
2013-07-25_103345.jpgjpg 2013-07-25_103345.jpg manage 152 K 25 Jul 2013 - 02:34 TerryRankine error shown
2013-07-25_103641.jpgjpg 2013-07-25_103641.jpg manage 119 K 25 Jul 2013 - 02:37 TerryRankine Your server too....
Topic revision: r2 - 31 Jul 2013, MichaelDaum - This page was cached on 22 Jun 2018 - 00:22.

The copyright of the content on this website is held by the contributing authors, except where stated elsewhere. See Copyright Statement. Creative Commons License    Legal Imprint    Privacy Policy