This question about Using an extension: Answered

fop script not found

I have installed the XslFoContrib extension and there doesn't appear to be any errors. It appears on my InstalledPlugins topic in the All Contrib Modules section, but when I click on one of the example links in the System.XslFoContrib topic I get a 404 error:

The requested URL /bin/fop/System/XslFoContrib was not found on this server.

Sure enough there is no fop file in the bin folder of my installation. Have a missed a step in the installation?

-- MikeLees - 29 Nov 2016

It does look like something is missing from the package. bin/fop does not exist in the github source either. I'll ping the developer tomorrow to point out your issue.

-- GeorgeClark - 29 Nov 2016

bin/fop is only required in a cgi environment or when called from the commandline. Normally Foswiki is run under FastCGI or mod_perl, in which case you only need a SwitchBoard entry in your LocalSite.cfg to route the fop script correctly. Nevertheless I'll repackage the extension to include a bin/fop script.

-- MichaelDaum - 30 Nov 2016

In the mean time, you can copy the bin/view script to bin/fop. Then edit bin/fop and change $ENV{FOSWIKI_ACTION} = 'view'; to =$ENV{FOSWIKI_ACTION} = 'fop'; That should get you a script that will keep CGI happy.

-- GeorgeClark - 30 Nov 2016

Thanks for the speedy replies. There is a SwitchBoard entry in my LocalSite.cfg but I am still testing and not yet got around to setting up mod_perl. I see there is a new release with the fix available already!

-- MikeLees - 30 Nov 2016
 

QuestionForm edit

Subject Using an extension
Extension XslFoContrib
Version Foswiki 2.1.2
Status Answered
Related Topics Item14239
Topic revision: r5 - 30 Nov 2016, MikeLees - This page was cached on 25 May 2017 - 14:46.

The copyright of the content on this website is held by the contributing authors, except where stated elsewhere. See Copyright Statement. Creative Commons License